Ajankohtaista

Lue Otsosonin ajankohtaiset kuulumiset täältä!

28.02.2018

Otsoson Oma - juuri sellainen kuin haluat

Tarvitsetko laskutilaa altaan vierelle? Malja-allaskaluste laminaattitasolla ratkaisee ongelmasi! Otsoson Oma-kalusteen avulla suunnittelu on helppoa. Lue lisää Otsoson Oma-kalusteesta tästä.

07.04.2017

Otsoson Leiju- lokerikko

Suomessa valmistettu Leiju-lokerikko on pulverimaalattua alumiinia. Vedenkestävyytensä ansiosta se soveltuu hyvin kylpyhuoneisiin.

Leijua on saatavana mustana ja valkoisena kolmessa eri koossa. Siro Leiju-lokerikko sopii monenlaiseen tilaan ja tarkoitukseen. Voit asentaa Leijuja pystyyn tai vaakaan, ryhmään tai yksittäin, sekoittaen värejä tai yhtä väriä käyttäen. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Asennetaan seinään ruuveilla. Huom! Valitsethan ruuvit seinämateriaalin mukaan. 
Pakkaus ei sisällä ruuveja.

07.04.2017

Otsoson Oma-kaluste

Otsosonilla on uusi malja-allaskalustekonsepti, joka antaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet kylpyhuonekalusteen räätälöintiin ilman ylimääräistä vaivannäköä. Nimesimme sarjan osuvasti Otsoson OMA-kalusteeksi, koska jokainen voi luoda juuri omanlaisensa ratkaisun. Suunnittele omasi heti, sillä nyt se on todella helppoa!

Saat itse päättää tason, kalusteen koon, ovet ja altaan. Kerrankin on varaa valita! Kaluste tehdään Suomessa, joten saat valmiin tuotteen nopeasti ja luotettavasti.

Vetolaatikot

Hidastavien kiskojen ja saranoiden avulla ovet ja laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi.

Otsoson kylpyhuonekalusteet ›

Valopeilit

Valopeili tarjoaa tehokasta ja
kohdistettua valoa peilauksen aikana.

Otsoson peilit ›