Näyttävä peili viimeistelee kylpyhuoneesi 

Kaunis peili on tehokas katseenvangitsija. Otsosonin peilimallistossa on runsaasti tyylikkäitä vaihtoehtoja monenlaisiin sisustuksiin sopivaksi. Erityisen leveä peili on tehokas tapa tuoda kylpyhuoneeseen ylellistä tunnelmaa. Lisäksi iso peili on todella käytännöllinen, jos kylpyhuonetta käyttää joskus enemmän kuin yksi ihminen kerrallaan! Pyöreät peilit ovat lisänneet suosiotaan viime vuosina. Ne ovat oiva valinta varsinkin pieniin wc-tiloihin.

Kevyen yleisilmeen antavat peilit ovat kauniita, mutta jos säilytystila on kortilla, kannattaa valita peilikaappi. Otsosonin kaappien peilit ovat kaksipuoleisia, mikä on kätevä ominaisuus esimerkiksi kampauksia tehdessä.

Muista valaistus ja järkevästi sijoitetut pistorasiat 

Riittävä valaistus on tärkeä osa toimivaa kylpyhuonetta, varsinkin, jos tilassa myös meikataan. Otsosonin mallistossa on LED-valollisia peilejä ja peilikaappeja, mutta suuremmissa tiloissa myös kattovalaistus on usein tarpeen. Valaisimien tulee olla kosteaan tilaan tarkoitettuja ja sähkömiehen asentamia. Pienen sähkönkulutuksen takia kannattaa suosia LED-valotekniikkaa.

Hiustenkuivaajat, parranajokoneet ja muut laitteet tarvitsevat pistorasian. Muistathan huomioida tämän suunnitelmissasi! Otsosonin kaikissa peilikaapeissa (paitsi kapea 30 cm Luvia) on pistorasia kaapin sisällä. Se on erittäin kätevä esimerkiksi sähköhammasharjan laturille.


 

Ajankohtaista

01.11.2018

Ohessa on linkki juuri ilmestyneeseen Otsosonin 2019 tuoteluetteloon. Otsosonin Suomessa tehdyt kylpyhuonekalusteet...

Lue lisää ›
28.02.2018

Tarvitsetko laskutilaa altaan vierelle? Malja-allaskaluste laminaattitasolla ratkaisee ongelmasi! Otsoson Oma-kalusteen...

Lue lisää ›
Katso kaikki uutiset ›

Vetolaatikot

Hidastavien kiskojen ja saranoiden avulla ovet ja laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi.

Otsoson kylpyhuonekalusteet ›

Valopeilit

Valopeili tarjoaa tehokasta ja
kohdistettua valoa peilauksen aikana.

Otsoson peilit ›