Erikoismitta-allaslaskuri

Erikoismitta-altaamme valmistetaan tilauksen mukaan haluttuun leveyteen. Toimitusaika on 5-6 viikkoa tilauksesta. Erikoismittaisia valumarmorialtaita saatavana myös kahdella altaalla (kaikkia malleja paitsi Marilyniä). Kaikissa kylpyhuoneen altaissamme on kotimaisen Prevexin valmistamat laadukkaat vesilukot. Kysy lisää myynnistämme.

Huomioitavaa, koskien erikoismitta-altaat kahdella: valmistusteknisistä syistä altaiden liitoskohtaan saattaa jäädä lievästi näkyvä sauma. Sauman näkyvyys on suuresti riippuvainen kohteen valaistuksesta.


Erikoismitta-allaslaskuri

Aloita valitsemalla allasmalli.

Erikoismitta-altaan mitoitus

  • Tason maksimileveys on {{ maximumCounterWidthInMm }} mm, minimi on {{ minimumCounterWidthInMm }} mm.
  • Taso mitoitetaan antamalla ensin tason kokonaisleveys ja sen jälkeen mitta allasosan keskilinjasta tason jompaan kumpaan reunaan, toinen sivumitta lasketaan automaattisesti.
  • Taso mitoitetaan antamalla ensin tason kokonaisleveys ja sen jälkeen mitta vasemman allasosan keskilinjasta tason vasempaan reunaan, ja oikean allasosan keskilinjasta tason oikeaan reunaan.
  • Huomaathan, että mitoitus on altaan keskilinjasta eli jos esim haluat allasosan lisäksi vaikka 500 mm tasoa altaan vasemmalle puolelle on mitta keskilinjasta altaan vasempaan reunaan tuolloin {{ halfSinkWidthInMm }} mm + 500 mm eli {{ halfSinkWidthInMm + 500 }} mm.
  • Päivitä mittakuva painamalla Päivitä mitat -nappia.


{{ numberOfSinks }}min. {{ minimumCounterWidthInMm }} mm, max. {{ maximumCounterWidthInMm }} mm

min. {{ minimumDistanceFromEdgeInMm }} mm, max. {{ maximumLeftDistanceInMm }} mm

min. {{ minimumDistanceFromEdgeInMm }} mm, max. {{ maximumRightDistanceInMm }} mm


{{ counterThickness }}

 Ohjekuva

Altaan hinta: {{ getOfferRequestItemPrice(dimensions) | number }} €
sis alv. 24 %

Tee tarjouspyyntö

Olet pyytämässä tarjousta alla olevista tuotteista. Voit halutessasi vielä muokata tuotteita käyttämällä tuoterivin painikkeita, tai lisätä uuden altaan painamalla Lisää uusi allas tarjouspyyntöön -painiketta.

Voit lähettää tarjouspyynnön antamalla yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen ja painamalla Lähetä tarjouspyyntö -painiketta.

# Allasmalli Altaita Kokonaisleveys Vasemmalta Oikealta Paksuus Hinta
Yhteensä {{ getOfferRequestTotalPrice() | number }} €
sis. alv 24 %

Tarjouspyyntö lähetetty

Kiitos tarjouspyynnöstäsi!

Debug
# Allasmalli Altaita Kokonaisleveys Vasemmalta Oikealta Paksuus Hinta

Palvelemme numerossa
020 180 9340