Erikoismitta-allaslaskuri

Erikoismitta-altaamme valmistetaan tilauksen mukaan haluttuun leveyteen. Toimitusaika on 5-6 viikkoa tilauksesta. Erikoismittaisia valumarmorialtaita saatavana myös kahdella altaalla (kaikkia malleja paitsi Marilyniä). Kaikissa kylpyhuoneen altaissamme on kotimaisen Prevexin valmistamat laadukkaat vesilukot. Kysy lisää myynnistämme.

HUOMIOITAVAA! Valmistusteknisistä syistä kaksialtaisten tasojen sekä tasojen, joissa altaan keskeltä toiseen reunaan on yli 1380 mm, liitoskohtaan saattaa jäädä lievästi näkyvä sauma. Sauman näkyvyys on suuresti riippuvainen kohteen valaistuksesta.


Erikoismitta-allaslaskuri

Aloita valitsemalla allasmalli.

Erikoismitta-altaan mitoitus

  • Tason maksimileveys on {{ maximumCounterWidthInMm }} mm, minimi on {{ minimumCounterWidthInMm }} mm.
  • Taso mitoitetaan antamalla ensin tason kokonaisleveys ja sen jälkeen mitta allasosan keskilinjasta tason jompaan kumpaan reunaan, toinen sivumitta lasketaan automaattisesti.
  • Taso mitoitetaan antamalla ensin tason kokonaisleveys ja sen jälkeen mitta vasemman allasosan keskilinjasta tason vasempaan reunaan, ja oikean allasosan keskilinjasta tason oikeaan reunaan.
  • Huomaathan, että mitoitus on altaan keskilinjasta eli jos esim haluat allasosan lisäksi vaikka 500 mm tasoa altaan vasemmalle puolelle on mitta keskilinjasta altaan vasempaan reunaan tuolloin {{ halfSinkWidthInMm }} mm + 500 mm eli {{ halfSinkWidthInMm + 500 }} mm.
  • Päivitä mittakuva painamalla Päivitä mitat -nappia.


{{ numberOfSinks }}min. {{ minimumCounterWidthInMm }} mm, max. {{ maximumCounterWidthInMm }} mm

min. {{ minimumDistanceFromEdgeInMm }} mm, max. {{ maximumLeftDistanceInMm }} mm

min. {{ minimumDistanceFromEdgeInMm }} mm, max. {{ maximumRightDistanceInMm }} mm


{{ counterThickness }}

 Ohjekuva

Altaan hinta: {{ getOfferRequestItemPrice(dimensions) | number }} €
sis alv. 24 %

Tee tarjouspyyntö

Olet pyytämässä tarjousta alla olevista tuotteista. Voit halutessasi vielä muokata tuotteita käyttämällä tuoterivin painikkeita, tai lisätä uuden altaan painamalla Lisää uusi allas tarjouspyyntöön -painiketta.

Voit lähettää tarjouspyynnön antamalla yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen ja painamalla Lähetä tarjouspyyntö -painiketta.

# Allasmalli Altaita Kokonaisleveys Vasemmalta Oikealta Paksuus Hinta
Yhteensä {{ getOfferRequestTotalPrice() | number }} €
sis. alv 24 %

Tarjouspyyntö lähetetty

Kiitos tarjouspyynnöstäsi!

Debug
# Allasmalli Altaita Kokonaisleveys Vasemmalta Oikealta Paksuus Hinta

Palvelemme numerossa
020 180 9340