KOTIMAINEN OTSOSON ON PALVELLUT SUOMALAISIA KOTEJA JO 20 VUODEN AJAN


Otsoson Oy on keittiö- ja kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden sekä valopeilien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Olemme palvelleet suomalaisia koteja kestävillä ja hyvännäköisillä tuotteilla jo 20 vuoden ajan. Otsoson Oy on osa Hahle-ryhmää. Hahle on suomalainen keittiö- ja kalustealan perheyritys, jonka juuret juontavat 1960-luvulle saakka.

Laaja mallistomme on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeita huomioiden. Valtaosa Otsosonin kylpyhuonekalusteista kootaan Suomessa. Käytämme kotimaisia tasoja, runkoja ja ovia. Kotimaisen kosteudenkestävän runkolevyn lisäksi käytössämme on edistyksellinen AirTec-reunoitustekniikka, jonka avulla saumoista saadaan paremmin kosteutta kestävät. Kaikki kylpyhuonekalusteet toimitetaan valmiiksi koottuina.

Kodin altaiden ja kiintokalusteiden tulee kestää arkea. Panostamme korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen. Otsosonin kylpyhuonekalusteiden vetolaatikot jaksavat ihastuttaa käyttäjäänsä vuodesta toiseen. Suomessa kootuissa kalusteissamme käytetään itävaltalaisen Blumin korkealaatuisia heloja. Tunnistat nämä tuotteet merkistä BLUM tuoteluetteloissamme ja sivustollamme. Valitsemalla Suomessa kootun Blum-kalusteen voit heittää hyvästit koliseville oville ja vetolaatikoille ja nauttia aamuistasi rauhassa!

Tavarat toimitetaan Otsosonin varastolta Outokummusta ja konttorimme sijaitsee Espoossa. Tuotetuki löytyy tarvittaessa läheltä. Otsoson on helppo ja turvallinen valinta suomalaisille kodin sisustajille.

Ajankohtaista

01.11.2018

Ohessa on linkki juuri ilmestyneeseen Otsosonin 2019 tuoteluetteloon. Otsosonin Suomessa tehdyt kylpyhuonekalusteet...

Lue lisää ›
28.02.2018

Tarvitsetko laskutilaa altaan vierelle? Malja-allaskaluste laminaattitasolla ratkaisee ongelmasi! Otsoson Oma-kalusteen...

Lue lisää ›
Katso kaikki uutiset ›

Vetolaatikot

Hidastavien kiskojen ja saranoiden avulla ovet ja laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi.

Otsoson kylpyhuonekalusteet ›

Valopeilit

Valopeili tarjoaa tehokasta ja
kohdistettua valoa peilauksen aikana.

Otsoson peilit ›