Hahle Suomi

Kotimainen Otsoson kuuluu Hahle-ryhmään ja tuntee suomalaisten kotien tarpeet. 

Otsoson Oy on erilaisten kylpyhuone- ja keittiötuotteiden valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Olemme palvelleet suomalaisia koteja tarjoamalla laadukkaita ja kestäviä tuotteita jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on osa Hahle-ryhmää. Hahle on suomalainen keittiö- ja kalustealan perheyritys, jonka juuret juontavat 1960-luvulle saakka.

Laaja mallistomme on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeita huomioiden. Valtaosa Otsosonin kylpyhuonekalusteista kootaan Suomessa. Käytämme mm. kotimaisia tasoja, runkoja ja ovia. Kotimaisen kosteudenkestävän runkolevyn lisäksi käytössämme on edistyksellinen AirTec-reunoitustekniikka, jonka avulla kalustelevyjen saumoista saadaan paremmin kosteutta kestävät. Kaikki kylpyhuonekalusteet toimitetaan valmiiksi koottuina.

Pesualtaiden ja kiintokalusteiden tulee kestää arkea. Panostamme korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen. Otsosonin kylpyhuonekalusteiden vetolaatikot jaksavat ihastuttaa käyttäjäänsä vuodesta toiseen. Kalusteissamme käytetään itävaltalaisen Blumin korkealaatuisia hidastinmekanismeja ja heloja. Tunnistat nämä tuotteet BLUM-tuotemerkistä. Valitsemalla Suomessa Blum-mekanismeilla kootun kalusteen voit heittää hyvästit koliseville oville ja vetolaatikoille. 

Tuotteemme toimitetaan Otsosonin varastolta Outokummusta ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Tuotetukea löytyy tarpeen mukaan ympäri Suomen. Otsoson on helppo ja turvallinen valinta suomalaisille sisustajille. 

 HAHLE - Ammattisuunnittelijoiden ja rakennusliikkeiden kumppani jo yli 20 vuoden ajan.

 

Hahle Suomi laatukaluste

Palvelemme numerossa
020 180 9340